Wie ben ik?

Mijn naam is Sophie Derkman en ik woon in Tubbergen. In 2011 heb ik de opleiding tot Psychomotorisch Therapeut aan het Windesheim in Zwolle succesvol afgerond. Ik heb werkervaring opgedaan in verschillende werkvelden, en in 2016 heb ik mijn eigen praktijk gestart. Naast mijn werkzaamheden voor PMT Samen Doen werk ik ook 3 dagen bij Aveleijn als PMT-er, een erg leuke combinatie! Ik vind het een uitdaging om mensen d.m.v. bewegen in zijn/haar kracht te zetten. Wanneer kinderen of volwassenen uiteindelijk met een glimlach een therapie uitlopen, brengt mij dit zoveel voldoening dat ik er zelf ook een lach van op mijn gezicht krijg. Juist om dit te kunnen betekenen voor mensen geeft mij de energie en motivatie in mijn vak als PMT-er!

Mijn persoonlijkheid kenmerkt zich onder andere door; mijn sociale karakter, het relativeringsvermogen en de interesse in anderen. Door mijn nuchtere instelling en humor op zijn tijd, probeer ik altijd een open en transparante werksfeer te creëren waarbij ontspanning maar ook diepgang in gesprekken mogelijk is.

Mijn missie is dan ook: ‘Ik wil met mensen samenwerken, mensen begrijpen en motiveren, werken aan zijn/haar persoonlijke ontwikkeling om zodoende een ieder te laten participeren in de samenleving.’


Product Image